Bewust Nieuwbouw

7 redenen om te kiezen voor een nieuwbouw huis

Het kopen van een nieuwbouwhuis biedt je tal van voordelen. Wat dacht je van het comfort en de energiezuinigheid? En dat je de komende jaren geen omkijken hebt naar het onderhoud en je alles helemaal naar jouw smaak en idee kunt inrichten? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Hieronder delen wij 7 redenen om te kiezen voor nieuwbouw. Wil je nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl

Onderhoudsvrij

Je nieuwe huis wordt volledig nieuw gebouwd met degelijke, onderhoudsvriendelijke materialen. Alles is nieuw en fris en we zorgen voor de beste kwaliteit, waardoor je kunt rekenen op ongeveer vijf onderhoudsarme jaren. Je hoeft voorlopig niet te klussen dus!

Op maat

Je kunt je nieuwe huis helemaal afstemmen op jouw persoonlijke woonwensen. Een andere indeling of uitbreiding wordt eenvoudig meegenomen tijdens de bouw en uit de meer- en minderwerklijst kun je kiezen voor extra stopcontacten, andere binnendeuren en dergelijke. Uiteraard kun je in de showrooms je eigen keuken, toilet en badkamer samenstellen.

Comfort

Je nieuwe huis voldoet aan de wettelijke eisen en dat maakt het wonen in een nieuwbouwhuis comfortabel. Zo zijn de plafonds en deuren hoger en de trappen minder steil. Het dak, de gevels en de woningscheidende muren zijn goed geïsoleerd, waardoor je geen last zult hebben van kou, hitte en geluid van de buren. Bovendien is de woning uitgevoerd met een geavanceerd ventilatiesysteem en verwarmingsinstallatie. Met nieuwbouw kies je voor kwaliteit en comfort!

Garantie

Je koopt je nieuwe huis met een garantie- en waarborgregeling SWK. Dit betekent dat je bepaalde zekerheden hebt die bijzonder prettig zijn. Hierbij moet je denken aan garanties op bouwtechnische onderdelen van je huis, maar ook aan een afbouwgarantie als de aannemer failliet zou gaan tijdens de bouw. Zo ben je als koper optimaal verzekerd bij het kopen van een nieuwbouwhuis.

Energiezuinig

Je nieuwe huis wordt volgens de laatste eisen en technieken gebouwd en heeft dan ook het energielabel A. Zeer energiezuinig dus. Hiermee dragen wij als ontwikkelaar ons steentje bij aan een beter milieu en spaar jij als koper straks geld uit op je stookkosten. Je profiteert niet alleen van een lagere energierekening, ook de hypotheekvoorwaarden kunnen hierdoor gunstiger uitvallen. Vraag je hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.

Veiligheid

Nieuwbouwhuizen worden gebouwd volgens de regels van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat de woning voldoet aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie, zoals goedgekeurd hang- en sluitwerk op ramen en deuren, verlichting bij buitendeuren, een rookmelder op een centrale plaats op elke verdieping en zicht vanuit de hal op degene die voor de deur staat.

Duurzaamheid

Bij nieuwbouw staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Bij de bouw wordt dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo kun je rekenen op een bijzonder goede isolatie, HR++glas, stadsverwarming, waterbesparende douche knoppen en kranen en toiletten met spoelonderbreking. Bovendien kiezen steeds meer aannemers voor verantwoord gekapt hout. Nieuwbouw belast het milieu minder en zorgt voor een lagere uitstoot van CO2. Kies ook om deze reden bewust voor nieuwbouw!